Urmărire pe străzile Iaşiului după o dubă burduşită cu ţigări de contrabandă 

Data publicării:
tigari de contrabanda

“În noaptea de 23/24.07.2014, pe timpul executării unei misiuni specifice de post control pe D.E. 583, în localitatea Cârlig, judeţul Iaşi, în urma nerespectării semnalelor regulamentare efectuate de lucrătorii de poliţie de frontieră din cadrul I.T.P.F. Iaşi, pentru oprirea unei autoutilitare marca Dacia care se deplasa dinspre localitatea Vânători spre municipiul Iaşi, lucrătorii noştrii au procedat la urmărirea acestuia în trafic,” se arată într-un comunicat emis de Poliţia de Frontieră.

După o urmărire pe o distanţă de 2 kilometri prin trafic aglomerat, autoutilitara a fost abandonată pe strada Sărărie din Iaşi. În maşină, poliţiştii au găsit 5.000 de pachete de ţigări marca „Plugarul” cu timbre de acciză aparţinând Republicii Moldova.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a găsi şoferul utilitarei.

Alte peste 83.000de ţigări au fost descoperite de poliţiştii de frontieră din Vaslui. Pe 25 iulie, Grigore P., în vârstă de 31 de ani, a ajuns în Vama Albiţa la volanul unui ansamblu de vehicule format din camion şi remorcă. La un control amănunţit, poliţiştii vamali au descoperit ascunse 4.190 de pachete de ţigări, în valoare de 18.646 lei. Marfa a fost reţinută, iar şoferul a fost amendat cu 10.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri