VASLUI: Găsit mort în zăpadă după două zile

Data publicării:
efectele 20cumplite 20ale 20viscolului-46191

Bărbatul locuia în comuna Stănilești și făcea naveta la Huși. A fost văzut ultima dată, vineri după-amiază, în momentul în care a plecat de la serviciu, pe jos. Fatal i-a fost frigul, viscolul, dar şi faptul că a ales un traseu mai scurt spre casă, dar care nu îi era cunoscut.

Acţiunile de căutare au început abia duminică, în urma a două apeluri la numărul de urgenţă 112 venite atât din partea mamei celui dispărut, cât şi a patronului firmei la care lucra. Peste 50 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră au demarat o acţiune contracronometru, dar din păcate, deznodământul a fost unul trist.

Tânărul în vârtsă de 28 de ani a fost găsit decedat la o distanţă de aproximativ un kilometru şi jumătate de localitatea de domiciliu. La o primă examinare a cadavrului realizată la locul respectiv nu au fost identificate urme de violenţă.

Ziua dispariţiei tânărului coincide cu cea în care în judeţul Vaslui au căzut ninsori abundente, iar rafalele vântului au atins și 70 de kilometri pe oră. Grosimea stratului de zăpadă viscolită depășea, în anumite zone și un metru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri