Ziua porților deschise la Digi24 Iași

Data publicării:
vizita iasi

Studenţii de astăzi recunosc şi înţeleg rolul televiziunii în viaţa noastră. Dar tot ei sunt dezamăgiţi de ce văd la televiziunile românești.

„Tinerii din ziua de astăzi nu se mai uită la televizor pentru că, din punctul meu de vedere nu avem ce să învăţăm. Se dau ştiri total neimportante”, a spus Ramona Hârţag, studentă.

Studenţi la Drept, Jurnalism sau Ştiinţe Politice, tinerii care au vizitat studiourile Digi24 Iaşi ne-au spus ce ar vrea să vadă atunci când pornesc televizorul.

„Mai multe ştiri despre oamenii care ne fac să gândim, să reacţionăm şi să avem un alt mod de a ne comport în societate”, a declarat  Viorel Huţanu, student. 

„Mai multă educaţie, mai multă cultură, dar nu în modul în care s-a făcut până acum televiziune”, este de părere Nicoleta Epure, studentă.

După ce au vizitat studioul și redacția de știri studenții au aflat care sunt etapele prin care informația brută se transformă în știre. 

Ce le place studenților la Digi24 Iași?

„Digi24 este un program foarte bine pus la punct, cu ştiri actualizate şi mereu în pas cu timpul”, a spus Sidor Dinu, student.

„Observăm echidistanţă în subiecte, obiectivitate, profesionalism şi eu cred că asta defineşte în linii mari televiziunea Digi24”, este de părere  Adrian Mardare, student.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri