Sari la conținut
News Alert

10 firme au adus bugetului Oradei în 2017 peste 20 de milioane de lei. Care sunt cei mai importanţi contribuabili

Peste 100 de invitaţi, printre care oameni de afaceri din Oradea, reprezentanții celor mai importante companii din municipiu, investitori, dar și directori ai instituțiilor și companiilor publice, au participat la Gala „Antreprenor pentru Oradea”, organizată de Primăria locală şi Agenția de Dezvoltare Locală Oradea. A fost ocazia cu care au fost premiaţi cei mai importanţi contribuabili la bugetul local în 2017.

8

Primii 10 contribuabili la bugetul local pe anul 2017 sunt Faist Mekatronic, aflat pe primul loc, urmat de Plexus SRL, Plastor SA, Transilvania General, RCS&RDS SA, Lotus Center SRL, H.Essers, UAMT SA, Comau România SRL și Bihore SRL.

Premiile au constat în diplome și cărți. Anul trecut, primii zece contribuabili au adus în bugetul local 20.960.752 lei.

Premiul pentru cea mai mare investiție în 2017 în Oradea i-a revenit companiei WDP Development RO SRL.

Au fost premiate şi firmele care au contribuit la proiectele comunității locale: RCS&RDS, Raiffeisen Bank, Eco Bihor, Vandana, Nis Petrol, Gavella și Organizația Salvați Copiii.

„Primarul Ilie Bolojan a ținut să precizeze că cea mai mare parte a bugetulului local e formată din taxele și impozitele pe venit și clădiri pe care marii contribuabili și cetățenii le plătesc către municipalitate, dar și din impozitul pe salarii”, au transmis reprezentanţii administraţiei locale.

Editor web: Adrian Laboş