15 elevi din New Delhi au fost invitaţi la o şcoală din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
VO schimb de experienta

Schimb de experienţă între elevi din Oradea şi din India. 15 tineri de la o şcoală din New Delhi vor veni săptămâna viitoare în România pentru a experimenta sistemul de învăţământ.

Ei au răspuns invitaţiei făcute de Şcoala "Oltea Doamna" şi timp de o săptămână vor participa la o serie de activităţi pregătite de unitatea de învăţământ din Oradea. Elevii din India vor fi însoţiţi de Rashmi Kathuria, o profesoară extrem de apreciat atât în Asia, cât şi în Statele Unite sau în Europa de Vest.

"Şcoala Oltea Doamna este o şcoală extraordinară. Profesorii sunt cooperanţi, foarte buni şi şi-au coordonat elevii în spiritul acestui schimb de experienţă cu Şcoala Kulachi Hansraj", spune Rashmi Kathuria, profesoară de matematică în India.

La rândul său, Daciana Nica, reprezentanta Uniunii Femeilor Bihor, spune că atunci "când am primit propunerea din partea şcolii Oltea Doamna să sprijin această activitate, chiar m-am bucurat foarte mult. Pentru că am auzit că este una dintre cele mai bune şcoli din Oradea".

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri