166 de table cumpărate în urma evenimentului "Golf pentru educaţie" au fost predate la IŞJ Bihor

Data actualizării: Data publicării:
rotary

Clubul Rotary Oradea 1113 a predat joi Inspectoratului Școlar Județean cele 166 de table magnetice destinate claselor de copii cu nevoi speciale din Bihor. Banii necesari achiziționării acestor table au fost strânși în cadrul primei ediții a evenimentului “Rotary Golf Charity Cup”.

Cele 166 de table au fost predate în cadrul unui eveniment la care au participat membrii Rotary Club Oradea 1113, inspectorul şcolar general, directorii școlilor de copii cu nevoi speciale din Bihor și reprezentanți ai câtorva sponsori ai evenimentului.

“Mulțumim încă o dată sponsorilor evenimentului “Rotary Golf Charity Cup” care au făcut posibilă achiziționarea celor 166 de table magnetice pentru cei 1.335 de elevi cu nevoi speciale din județul Bihor, (...) partenerului nostru, Inspectoratul Școlar Județean Bihor, și dorim să reconfirmăm angajamentul Clubului nostru față de proiectele educaționale”, a declarat Csaba Békési, președinte Rotary Club Oradea 1113.

"Pornind de la principiul echităţii şi al promovării educaţiei de calitate atât în învăţământul de masă, cât şi în cel special, sprijinul acordat de Rotary Club Oradea 1113, materializat prin dotarea şcolilor speciale bihorene cu table magnetice legitimează o colaborare pentru egalitatea de şanse şi accesul la un mediu de învăţare adecvat intereselor şi nevoilor beneficiarilor”, a completat Alin Novac, şeful IŞJ Bihor.

Tablele magnetice vor fi distribuite în școli începând de săptămâna viitoare.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Rotary Club Oradea 1113

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri