18.000 de țigarete nemarcate legal, găsite în mașina unui orădean

Data actualizării: Data publicării:
foto tigarete nemarcate
foto: Poliția Bihor

Un orădean este cercetat penal după ce polițiștii rutieri au găsit în autoturismul său 18.000 de țigarete nemarcate legal. Descoperirea a fost făcută sâmbătă după-amiaza, pe Strada Seleușului din Oradea, unde oamenii legii au oprit un vehicul condus de un localnic de 33 de ani.

“În urma controlului efectuat, polițiștii orădeni au descoperit în portbagajul autoturismului și pe bancheta din spate a acestuia 18.000 de țigarete nemarcate legal (900 de pachete), de diverse mărci, ambalate în saci din rafie”, a transmis agentul Ioana Lascău, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Întreaga cantitate de țigarete nemarcate, în valoare totală de 7.200 de lei a fost indisponibilizată de polițiștii bihoreni. Situația face obiectul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bihor.

Aceștia îl investighează pe orădeanul de 33 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 țigarete.

Redactor: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri