18 concurente s-au întrecut pentru titlu de Miss Transilvania 2014 şi premii de 5000 de euro

Data publicării:
miss transilvania 201014

Miss Transilvania 2014 a reunit pe podium fete din Arad, Maramureș, Bistrița Năsăud, Satu Mare, Hunedoara şI Bihor. În încercarea de a-și reprezenta zona cât mai bine, participantele au defilat în ținute care au atras toate privirile celor din public. Juriul a fost cucerit de orădeanca Bianca Petrița, de 16 ani. Ea este elevă la Liceul Pedagogic Iosif Vulcan, iar dorința sa este să ajungă fotomodel.

"Sunt atât de fericită. Nici nu pot să vă explic. Atât de mult mi-am dorit premiul acesta, încât, sincer, e un vis îndeplinit pentru mine", a spus, după concurs, Miss Transilvania 2014.

Competiția a fost privită ca o rampă de lansare și de către celelalte concurente, cu atât mai mult cu cât printre invitaţi s-au aflat câțiva specialiști în domeniu.

"Ne-am propus să venim cu ceva nou în Oradea, să facem competiții de frumusețe la un nivel înalt, să expunem propriu-zis frumusețiile Transilvaniei printr-un asemenea eveniment", consideră Cătălina Burlo, organizatoarea evenimentului.

"Eu zic că a câștigat fata care trebuia să câștige. Primele trei locuri au fost destul de strânse. Mie mi-ar fi fost greu să aleg miss-ul în seara asta", a fost de părere Bogdan Vlădău, prezentatorul evenimentului.

"Evenimentul în sine a fost lung, dar frumos. Am fost în compania colegului și prietenului meu. Ne cunoaștem de mici, așa că a ieșit perfect. Noi ne-am simțit pe scenă ca la noi acasă", l-a completat Victor Slav, prezent şI el pe scenă în calitate de prezentator.

"Vreau să urmez o carieră în domeniu. Îmi place să fac modelling. Fac de la 13 ani și am venit să câştig", spune Greta Nagy, Miss Crișana 2014.

Concursul de frumusețe a fost presărat cu momente artistice și prezentări de modă. Designerul Mircea Bărbulescu a prezentat ținute bărbătești din cea mai nouă colecție, completată cu pantofi semnați de orădeanul Giuliano Sabău. Cu îmbrăcăminte masculină a venit și creatorul de modă Răzvan Achim.

Reporter: Diana Grad
Operator: Ciprian Platona
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri