200 de miri au participat la evenimentul "I do - Bridal Show"

Data actualizării: Data publicării:
I_DO_BRIDAL_SHOW

Repetiții pentru o nuntă perfectă. A fost propunerea făcută viitorilor miri de profesioniști în domeniul organizării nunților. Aceștia s-au reunit în cadrul unui eveniment în premieră în Oradea și le-au oferit cuplurilor şedinţe demonstrative de fotografie ori sesiuni de make-up pentru mirese. În plus, tinerii au degustat produse și au ales melodii pentru petrecerea de după ceremonia nupţială.

 

Aproape 200 de viitori miri au participat vineri la "I do - Bridal show", o ocazie de a afla ce au nevoie pentru nuntă.

Andrada Bungău, organizatoare a evenimentului: "I do - Bridal show" își dorește să ofere viitorilor miri din Oradea furnizori de top de la care să poată să adune sfaturi despre marele eveniment care urmează să aibă loc în viața lor."

Andreea Ionescu, organizatoare a evenimentului: "Evenimentul se adresează și s-a adresat în special persoanelor viitorilor miri care doresc mai mult în ce privește calitatea serviciilor de nuntă."

Participanţii la eveniment au putut discuta cu fotografi profesioniști ori cu cei care asigură muzica sau furnizează dulciurile de nuntă.

Dan Pazmany, fotograf: "În primul rând să-și aleagă un om pasionat de ceea ce face. Să vezi mai mulți fotografi, să mergi să vezi lucrările lor și să te asiguri că omul care le-a făcut și ți-au plăcut să fie și la nunta ta."

Sergiu Nica, solist: "Îi sfătuiesc să aleagă oameni care să pună suflet în ce fac, oameni devotați acestei profesii care pot să dea evenimentului lor o aură de bucurie."

Au fost miri care au aflat astfel ce servicii oferă un organizator de nunţi.

Andreea Ionescu, organizatoare a evenimentului: "Ajută mirii să-și aleagă serviciile pentru nuntă. Poate să le recomande profesioniști ca în ziua cea mare să aibă o nuntă relaxată, să se bucure de ziua cea mare."

La evenimentul de vineri au participat profesioniști ai machiajului şi coafurilor, furnizori de prăjituri și de vinuri.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri