40 de pompieri au intervenit pe străzile inundate din Oradea și din împrejurimi

Data publicării:
pompieri actiune2

Potrivit datelor ISU Crișana, joi seara, după ora 18, s-au înregistrat "35 de apeluri succesive prin sistemul unic de urgenţă 112, privind inundarea unor subsoluri şi străzi din municipiul Oradea, respectiv din localităţile Sântandrei şi Haieu".

Pompierii din cadrul Detașamentelor l si 2 Oradea au scos apa din subsolurile a 12 locuinţe, blocuri, firme şi din parcări situate pe străzile Făcliei, Sebeşului, Drăgăşanilor, Sankt Petersburg, Bulevardul Decebal, Episcop Roman Ciorogariu, Podului, Sovata, Parcul Traian, Biruinţei şi Simion Bărnuţiu.

"Echipajele de pompieri au intervenit de asemenea, pentru degajarea străzilor Traian Moşoiu, Ştefan cel Mare, Corneliu Coposu, Bulevardul Decebal şi Mihail Kogălniceanu şi pentru evacuarea apei din subsolul unei pensiuni din localitatea Haieu", se arată în comunicatul ISU Crișana.

Pompierii au acționat cu 19 autospeciale și 15 motopompe și au fost coordonați de șeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana", generalul de brigadă Ioan Baş. După Ce s-au asigurat că Fiecare loc al intervențiilor este în siguranță, salvatorii s-au retras în unități în jurul orei 23.

Alături de pompieri au intervenit angajați ai Companiei de Apă și polițiști din cadrul IPJ Bihor și de la Poliția Locală Oradea.

editor web: Adrian Laboș
foto: ISU Crișana

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri