6 August, zi aniversară pentru Digi24 Oradea. Intră în culisele programelor dedicate împlinirii unui an de la prima emisie a staţiei din Bihor

Data publicării:
stire -un an digi24 oradea

Ziua aniversară a Digi 24 Oradea a început la ora 6:30, cu Yvette Mîrza, la pupitrul de ştiri.

"Este o zi specială pentru noi, pentru că Digi 24 Oradea împlineşte un an de emisie. Un an în care am demonstrat cum se face jurnalism de calitate, în mijlocul comunităţii, cu obiectivitate şi sinceritate", le-a transmis telespectatorilor Yvette Mîrza, prezentatoarea ştirilor de dimineaţă la Digi24 Oradea

În jurnalele de dimineaţă v-am prezentat o sinteză a materialelelor pe care echipa Digi24 Oradea le-a realizat în cele 12 luni de la prima emisie. Un an de încercări, de provocări, de efort pentru a ne ridica la înălţimea promisiunilor făcute şi a aşteptărilor dumneavoastră.

La ora 9 aţi cunoscut-o pe noua realizatoare a emisiunii Recrutat în Crişana, Laura Breb. În prima emisiune, Laura a primit şatafeta de la predecesorul ei, Bogdan Băcilă.

A fost un an greu pentru echipa Digi24 Oradea, aflată la început de drum, un an în care nu am fi reuşit fără sprijinul colegilor noştri din ţară.

"Să rămâneţi aşa cum sunteţi şi de aici să mai creşteţi puţin, că niciodată nu poţi să te mulţumeşti cu ceea ce ai. Tot timpul vrei mai mult şi să faci ceva mai bine, să te dezvolţi", ne-a transmis Cristina Popescu, managerul de dezvoltare a staţiilor locale Digi24.

De la ora 17, lumea sportului bihorean a fost dezvăluită telespectatorilor de Nicolae Mihalcea.

"Un an de Digi24 Oradea este si primul de Divizia Locală. Au fost 12 luni în care ne-am bucurat la succese şi am suferit la înfrângeri sau eşecuri. Toate au fost ale noastre şi ale sportului bihorean", spune Nicolae Mihalcea, realizatorul emisiunii Divizia Locală. 

Nicolae Mihalcea a avut un invitat special în emisiunea aniversară: singurul antrenor român care a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Emeric Jenei şi-a deschis uşile casei sale pentru telespectatorii Digi24 Oradea.

Jurnalul principal al zilei a avut greutatea unei retrospective a celor mai importante momente ale primului an Digi24 Oradea. Andrea Crişan şi Oana Mudura au prezentat spectatorilor cele mai importante momente ale unui an de emisie. Un an dedicat ştirilor de impact, obiective şi transmise rapid publicului.

Timp de un an, echipa Digi24 Oradea s-a dedicat acoperirii tuturor domeniilor de interes public. Noutăţile economice, evenimentele sau disputele politice cu efect imediat în societate şi-au găsit un loc în jurnale.

"Este genul de regiune foarte complexă cu foarte multe probleme. Este genul de regiune cu oameni cu personalitate puternică. Este genul de loc pe care vrei să-l vezi în fiecare zi şi să-l simţi în fiecare zi", este de părere George Orbean, managerul de proiect Digi24.

La ora 19 şi 30 de minute, Octavian Haragoş a adus vocile Bihorului în centrul Oradei.

Primarul Oradei, Ilie Bolojan, Mihai Maci, Dacian Palladi, Ramona Novicov, precum şi prezentatoarele Oana Mudura, Yvette Mîrza şi Ana Maria Georgescu au vorbit despre ce înseamnă Digi24 Oradea în viaţa oraşului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri