A XII-a ediție a târgului Expomariage a adunat peste 4.000 de vizitatori la Oradea

Data publicării:
expomariage 170214-1

Cel de-al 12-lea târg de nunți organizat în Oradea a adus ultimele tendinţe în materie de nunţi. Organizatorii spun că "tot ceea ce ne caracterizează și ne deosebește de celelalte manifestări de profil din țară este faptul că ne adresăm cu mărci de elită, unui public exclusivist".

Printre rochiile de mireasă și verighete, anul acesta s-au făcut remarcați cofetarii, care au surprins cu diversitatea şi ineditul torturilor expuse.

"În ultima vreme am observat că a crescut cererea față de torturi cu flori și torturi cu cristale, cu tot felul de briz brizuri, în funcție și de bugetul fiecăruia, dar florile ocupă un loc mai deosebit în top", detaliază Cosmin Rusu, reprezentantul unei firme de profil. 

Prețul unui tort din marțipan începe de la 1000 de lei și crește în funcție de cantitate dorită. Aromele acestui sezon sunt vanilia, ciocolata și fructele de pădure, însă cofetarii nu se opresc aici...

"Ce oferim mai deosebit clienților este înghețata, care înlocuiește cu un foarte mare succes fructele sculptate și fântânile de ciocolată. Avem peste 50 de gusturi de înghețată", spune Cosmiun Rusu.

Deschiderea târgului de nunți, a coincis cu ziua îndrăgostiților. Peste 4000 de orădeni au vizitat cele peste 100 de stand-uri ale ediției din acest an.

reporter: Ariadna Bălăian
operator: Darius Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri