Accident lângă Baia Mare. Traficul a fost blocat

Data publicării:
accident Baia Mare 070715

Martorii au văzut cum maşina care se îndrepta spre Baia Mare a intrat pe contrasens, după care a fost proiectată de o basculantă în gard. Şoferul camionului bănuieşte că femeia aflată la volan a adormit.

"Am venit dinspre Baia Mare, dinspre aeroport, doamna a venit dinspre Satu Mare. Într-o coloană a vrut să depăşească sau a adormit la volan. Dintr-o dată a ieşit în faţă."

În urma impactului autoturismul a fost proiectat într-un gard, iar femeia a rămas încarcerată în maşina. Echipele de intervenţie au avut nevoie de mai puţin de o oră să o scoată pe femeie din maşina făcută zob.

"Am avut o victimă încarcerată. A fost necesar să folosim accesoriile şi utilajele din dotare pentru a o scoate din autoturismul avariat", a precizat Petre Chira, de la ISU Maramureş.

"Victima era conştientă şi stabilă hemodinamic. Am transportat-o la UPU", a completat dr. Linda Şerbănescu, din cadrul SMURD Maramureş.

Din cauza accidentului traficul a fost blocat mai mult de jumătate de oră, iar coloana de maşini s-a întins pe câţiva kilometri.

Redactor: Gabriel Bonaciu
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri