Accident mortal pe drumul spre Vama Borş

Data actualizării: Data publicării:
accident mortal Bors1
foto: INFO Trafic jud. Bihor/Denis Petruş

Un bărbat de 58 de ani a murit vineri dimineaţă, după ce a fost lovit de un camion pe drumul dintre Oradea şi Vama Borş. Din primele informaţii, victima se afla pe o trecere de pietoni din localitatea Borş.

accident mortal Bors1
foto: INFO Trafic jud. Bihor/Denis Petruş

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 7:20, în localitatea Borş. "Un şofer de 25 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autotren, nu a acordat prioritate de trecere unui bărbat din Petricani, judeţul Neamţ, care se angajase în trecerea drumului, regulamentar, pe trecerea de pietoni", a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Un echipaj SMURD a fost chemat de urgenţă în zonă, dar, în ciuda eforturilor medicilor, victima aflată în stop cardio-respirator nu a putut fi salvată.

Poliţiştii se află încă la locul accidentului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acesta. Ancheta va stabili dacă vehiculul a avut viteză.

Potrivit unor membri ai grupului INFO Trafic jud. Bihor, victima era cunoscută în zonă. De ani buni, bărbatul vindea scăunele de lemn şoferilor de TIR care aşteptau la coadă să treacă graniţa.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri