Accident pe DN 79, lângă Oradea | Un copil de 7 ani și o șoferiță au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un TIR

Data actualizării: Data publicării:
accident Nojorid 261118
foto: Info trafic jud. Bihor

Un grav accident de circulație s-a produs luni, puțin după ora 12, pe DN 79 Oradea – Arad, în afara localității bihorene Nojorid. Un copil de 7 ani și o femeie de 37 de ani au fost răniți după ce un camion a pătruns pe contrasens și a lovit mașina în care se aflau victimele.

accident Nojorid 261118
foto: Info trafic jud. Bihor

Accidentul s-a produs în jurul orei 12:25, când un bărbat de 51 de ani, din Serbia, nu a adaptat viteza TIR-ului pe care îl conducea spre Oradea, la condițiile de drum umed.

„Într-o curbă înspre dreapta, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 37 de ani, din comuna Nojorid”, a precizat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Spre zona accidentului au pornit două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului 1 Oradea, care au intervenit cu două autospeciale, din care una de descarcerare grea. Acestora li s-au alăturat două echipe SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„Ajunși la locul producerii accidentului, pompierii militari au procedat la evacuarea șoferiței, din autoturismul avariat, iar echipajele medicale le-au acordat îngrijirile necesare femeii și minorului (în vârstă de 7 ani, pasager în mașină – n.n.), care prezentau diferite traumatisme, transportându-i ulterior la spital”, a anunțat maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în cazul acestui accident.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri