Sari la conținut

Adio, FC Bihor! Curtea de Apel Oradea a respins recursul declarat împotriva deciziei de faliment

 

Iniţial, Instanţa Curţii de Apel Oradea a rămas în pronunţare. Câteva ore mai târziu, pe portalul instanţelor din România a fost publicată sentinţa care trimite clubul FC Bihor în faliment.

"Respinge ca nefondat recursul declarat de recurentul debitor CLUBUL SPORTIV FOTBAL CLUB BIHOR ORADEA în contradictoriu cu intimaţii creditori SZATMARI ALEXANDER STEFAN, MUZSNAY ZSOLT, SC TRAMECO SA, DGRFP CLUJ NAPOCA PRIN ADMINISTRATIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE BIHOR , DULĂU DORIN RAUL şi lichidator judiciar RVA ORADEA INSOLVENCY SPECILISTS SPRL în reprezentarea debitoarei CS FC BIHOR ORADEA împotriva Sentinţei nr. 1235/F din 6 octombrie 2015 pronunţată de Tribunalul Bihor pe care o menţine în totul. Fără cheltuieli de judecată în recurs. IREVOCABILĂ."

Citeşte şi FC Bihor, în faliment. Tribunalul a decis marţi începerea procedurii

Într-o declaraţie acordată imediat după aflarea hotărârii, preşedintele FC Bihor Mircea Fodor a precizat: "Va începe o nouă eră, o eră pornită de la zero, curată, cu copii ai Bihorului şi ai Oradei. Nu comentez decizia luată pentru că hotărârile justiţiei se aplică. Într-adevăr, e o amărăciune în sufletul meu, pentru că am crezut că acest nume va rămâne. Dar asta e, mergem înainte. Eu văd partea plină a paharului şi, ştiţi cum se spune, în tot răul e şi un bine. Poate era nevoie de acest moment, poate acesta este momentul zero al fotbalului bihorean. Poate o dată cu această decizie am scăpat de stigmatul de gaură neagră şi vom fi percepuţi ca un club curat şi serios."

Reporter: Nicolae Mihalcea

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă