Administratorii de bloc pot fi verificaţi dacă iau bani din fondul de rulment

Data publicării:
utilitara facturi


Începeți prin a verifica valoarea facturilor lunare la furnizori si sumele introduse la plată pe lista de la avizier. Orice diferenţă trebuie justificată cu documente.

Un alt indicator important sunt datoriile către furnizori, precum Compania de Apă, de Salubritate sau cea de Electricitate. O simplă adunare vă poate da valoarea totală a datoriilor către acești furnizori.

Trebuie să fim atenţi și la fondul de rulment. Suma strânsă în acest scop trebuie să se regăsească fie în contul, fie în casieria asociaţiei. În caz contrar, fie a fost folosită deja de administratorul blocului, fie a a ajuns în contul său personal. Ca să verificați acest lucru, apelați la președintele sau la cenzorul asociaţiei de proprietari, pentru că aceștia sunt obligați să răspundă la solicitările dumneavoastră.

Tot cu ajutorul preşedintelui sau al cenzorului puteți verifica dacă facturile pentru lucrări de reparaţii sau achiziții de bunuri administrative precum tevi, conducte sau materiale sunt reale. Adică, dacă acestea sunt depozitate undeva sau dacă lucrările de reparatii a fost cu adevărat realizate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri