Sari la conținut

AEK Oradea a pierdut "regionalul" de minifotbal

Loviturile de departajare au fost cele care au desemnat duminică, la Oradea, cea mai bună echipă de minifotbal din Nord-vestul României. La capătul a trei zile de meciuri în care au fost angrenate 20 de echipe din opt judeţe, Nedav Arad a dispus în finala mare de fosta campioană regională, AEK Oradea, cu 3-2.

A fost nevoie de lovituri de la şapte metri, după ce la finele timpului regulamentar scorul a fost egal, 1-1.

„Poate nu speram să câştigăm turneul, dar aveam speranţe că mergem în fazele finale. Uite că am reuşit să ne montăm, să fim concentraţi, chiar dacă am mai rămas 6-7 jucători la finală, pentru că unii au trebuit să plece. Am reuşit să câştigăm, cred eu, meritat turneul acesta", a declarat Daniel Bozian, căpitanul Nedav Arad.

Oradea a deschis scorul în minutul 2, însă formaţia arădeană a avut forţa să egaleze şi să câştige turneul pentru prima oară. Tot în premieră, câştigătoarea campionatului va reprezenta România în Champions League. Oradea s-a consolat în final cu locul doi și cu titlul de cel mai bun portar, obţinut de Vlad Gheţe.

„Am jucat, am început foarte bine, am înscris, dar din păcate după aceea am ratat multe ocazii şi disputa acestui meci s-a terminat la 7 metri, unde ştim cu toţii din fotbal că e loterie", a spus Vlad Gheţe.

Finala mică a turneului disputat la baza „Tineretului" din Oradea a fost câştigată de Dia Guard Divino Zalău. Alături de primele trei clasate, la turneul final de la Bacău au mai obţinut calificarea şi ocupantele locurilor patru, cinci şi şase.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă