Agentul ucis în Bihor, comemorat de sute de persoane

Data publicării:
comemorare Tauteu 040414

Sute de candele roşii şi zeci de buchete de flori au fost aşezate pe asfalt, în locul unde Levente Osvat s-a prăbuşit sub o ploaie de lovituri. Colegii de muncă, prietenii şi familia au păstrat un moment de reculegere pentru tanarul ucis în bătaie.

"Am venit să ne luăm rămas bun de la el, era un om deosebit cred că cu un suflet mare, nu merita soarta asta nici intr-un animal nu puteai să faci aşa rău cum i-au făcut prietenului nostru. E păcat ca un băiat tânăr un prieten foarte bun să rămână aşa", spune Iosif Nagy, prieten al agentului ucis.

"Am venit în coloană, cu fotografia lui pe maşină să aducem un ultim omagiu pentru el."

Încărcat de regrete este şi colegul de muncă al agentului de pază, care fusese cu Oszkar cu puţin înainte de momentul agresiunii.

"Nu am avut cum, el a încercat să salveze viaţa şi eu la fel", spune Răzvan Farcaş, colegul de muncă al victimei.

Cele câteva sute de persoane adunate să-l comemoreze pe Levente s-au rugat împreună.

Pentru agresori, apropiaţii, au avut de transmis un singur mesaj.

"La puşcărie. Să fie condamnaţi, să primească 20-25 de ani."

După acest incident, primarul din Tăuteu este hotărât să monteze şi alte camere de supraveghere pentru ca astfel de gesturi să fie descurajate.

"Am reuşit să identificăm indivizi care au comis fapte grave, spargeri de locuinţe şi altele", spune Andor Stefan Vincze, primarul comunei Tăuteu.

Levente Oszkar Osvat avea 37 de ani. În urma rănilor suferite în urma agresiunii, tânărul a intrat duminică în moarte cerebrală, iar familia a decis să-i doneze organele.

reporter: Bogdan Costea
operator: Cristian Rusu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri