Aglomerație în saloanele de înfrumusețare. Se fac ultimele pregătiri pentru Revelion

Data actualizării: Data publicării:
saloane coafuri revelion

E agitație în saloanele de înfrumusețare, unde doamnele se pregătesc deja pentru petrecerea de Anul Nou. Cocurile extravagante și machiajul realizat cu aerograful sunt ofertele specialiștilor pentru această perioadă. În plus, materialele folosite sunt realizate cu produse organice, garantează stiliștii.

Pentru petrecerea de Revelion, Alexandra și-a făcut programare la coafor cu câteva săptămâni înainte. A vrut să fie sigură ca are un loc pe scaunul hairstylist-ului ei.

„Am ales această coafură la recomandarea lui Horia, el îmi recomandă mereu ce m-ar avantaja. Revelionul îi vor petrece cu familia și prietenii la un restaurant", spune Alexandra.

Ca să le asigure clientelor cele mai bune servicii, saloanele de înfrumusețare din Oradea vin cu oferte moderne și variate.

„Am introdus un nou concept și anume conceptul organic, am venit cu produse în procent foarte mare naturale, organice. Nu ne dăunează nici nouă, persoanelor care le folosim, nici clienților, dar nici mediului", spune Horia Marchiș, hairdresser.

Prețul unei coafuri speciale în noaptea de Revelion pornește de la 150 de lei și poate ajunge până la 200 de lei.

Pe lângă coafură, doamnele și domnișoarele se pot remarca printr-un machiaj realizat cu ajutorul aerografului. Acestă tehnică nu încarcă tenul, iar efectul este de durată.

„Avantajele sunt că se fixează mult mai repede, nu se pudrează, după 20 de minute tenul este uscat și nu mai este nevoie de absolut nici un retuș”, explică Ana Maria Seres, make-up artist. „Toate clientele mele și clientele salonului nostru sunt foarte drăguțe și mergem foarte mult pe natural. Toate clientele vor ochi naturali, fața nu foarte încărcată.”

„Îmi place că nu este fața încărcată, că sunt în continuare naturală; chiar dacă port un machiaj, sunt tot eu", spune o clientă.

Pentru machiaj prețurile încep de la 100 de lei și se modifică în funcție de complexitatea acestuia.

Reporter: Andrada Rește
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri