ALDE Bihor îl susţine pe Liviu Dragnea

Data actualizării: Data publicării:
ALDE Bihor

Și bihorenii din ALDE și-au anunțat susținerea pentru Liviu Dragnea. Vicepreședintele filialei județene a formațiunii, Dorin Corcheş, susține că liderul PSD se bucură de prezumţia de nevinovăţie până când va exista o sentinţă definitivă.

"Se bucură de prezumţia de nevinovăţie, aşteptăm o sentinţă finală şi după care ne vom exprima. La ora actuală, orice discuţie pe marginea acestui subiect ar fi o simplă speculaţie", a declarat Dorin Corcheș.

În schimb, vicepreședintele ALDE Bihor i-a atacat pe protestarii care au manifestat miercuri, pe holurile Parlamentului, împotriva modificărilor la Codul de Procedură Penală. Cei care se ocupă cu paza din Parlament au încercat să îi dea afară pe manifestanți, însă aceștia s-au aşezat pe jos şi au continuat să scandeze.

"Avem o conduită de maidan în tribuna celei mai democratice instituţii din România? Până la urmă, Dumnezeule, în ce direcţie ne dorim să mergem? Ok, lumea trebuie să protesteze. Sunt îndreptăţiţi să o facă. Orice nemulţumire trebuie spusă. Dar de aici până la a te comporta în halul în care văd că sunt anumite situaţii, e cale lungă."

Redactor: Adrian Ciucuriţă
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri