Alegeri în PNL Bihor | Lucia Varga, atacuri la Ilie Bolojan

Data actualizării: Data publicării:
alegeri PNL Bihor

Conferința județeană a PNL Bihor a fost marcată de momente tensionate. Mai mulți delegați au huiduit-o pe Lucia Varga, care l-a atacat în discursul său pe Ilie Bolojan. Fostul ministru al Mediului i-a reproșat edilului orădean că a scos-o de pe listele partidului la alegerile parlamentare de anul trecut și că a pierdut mai multe bătălii electorale.

Lucia Varga, candidată la președinția PNL Bihor: "În timpul mandatului domnului Bolojan am pierdut președinția CJ Bihor, am pierdut funcția de vice-președinte la CJ Bihor... Am pierdut pentru că domnul Bolojan nu a avut capacitatea să negocieze."

Lucia Varga le-a transmis liberalilor bihoreni cã se bucurã cã poate candida din nou acasã, dupã ce a fost scoasă de pe listele pentru alegerile parlamentare din 2016. "Din voința unui om, am plecat spre Constanța, spre cel mai îndepărtat punct din țară. Oare nu m-am străduit destul să aduc bani în județul Bihor? Oare nu am sprijinit destul atunci când am avut puterea și ocazia?"

Candidata la şefia PNL Bihor a avut şi cuvinte de laudã la adresa lui Ilie Bolojan pentru felul în care acesta a administrat Oradea ca primar.

"Domnul primar Ilie Bolojan, pe care mâine l-aș vota, m-a convins și astăzi, este un foarte bun om de administrație. Nu știu de ce vrea să se focuseze pe politică? Mâine l-aș vota."

Deranjați de cele spuse de fostul ministru al Mediului, mai mulți delegaţi au preferat sã iasã din salã și s-au întors abia când a început votarea.

Reporter: Claudiu Mihuț
Operator: Constantin Gheorghiță
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri