Alianţa Lege şi Ordine, lansată în Oradea

Data publicării:
alo

Conducerea centrală a noii Alianţe Lege şi Ordine susţine că are mai bine de o mie de membri în Bihor şi că a strâns deja 25 de mii de semnături din 18 judeţe pentru înregistrarea formaţiunii politice. Prezent la Oradea pentru a-şi anunţa programul, preşedintele Alianţei, Gheorghe Dinu, a precizat că una din ţintele noului partid este îndepărtarea actualului Guvern.

„Noi cerem demisia premierului Victor Ponta. Pe lângă faptul că are nerealizări, şomajul a ajuns la 25% în rândul tinerilor, mortalitatea infantilă e pe primul loc, salariul minim garantat e cel mic, numai nerealizări", spune Gheorghe Dinu, preşedintele Alianţei Lege şi Ordine.

Potrivit liderilor săi, Alianţa Lege şi Ordine se bazează pe intelectuali şi specialişti, care vor ajuta la reformarea României. Prin intermediul lor, membrii formaţiunii vor să-i atragă pe cei care nu merg să voteze.

„Ţinta noastră este să-i cooptăm pe aceşti domni să voteze pentru că a nu vota înseamnă distrugerea ţării", susţine Iustin Iacobescu, preşedintele filialei Bihor a Alianţei Lege şi Ordine.

După 1 octombrie, când conducerea alianţei îşi va încheia periplul prin ţară, dosarul cu cele 25 de mii de semnături necesare pentru înfiinţarea partidului va fi depus la Tribunalul Bucureşti. Următorul pas este înscrierea celor 200 de mii de membrii semnatari pentru ca partidul să poată participa la alegerile europarlamentare din martie.

reporter: Laura Breb
operator: Cristian Rusu
editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri