ANIVERSARE Digi24 Oradea. Octavian Haragoş, despre momente emoţionante sau dificile din emisie

Data publicării:
octavian haragos -resized2

Octavian Haragoș este în echipa Digi24 Oradea din prima zi de emisie. Prezentatorul talk show-ului „Vocile Bihorului” a reușit, în decursul primului an de Digi24 Oradea, să câștige încrederea și respectul telespectatorilor bihoreni prin calitatea și profesionalismul emisiunii pe care o realizează.

Un an de talk show la Digi24 Oradea. Cum s-au auzit Vocile Bihorului în acest an?

În primul an de emisie, "Vocile Bihorului" și-a câștigat un loc în prim-planul peisajului mediatic orădean. Chiar dacă publicul local era deja obișnuit cu prezența mea în cadrul unor emisiuni precedente, mă bucură faptul că "Vocile Bihorului" a intrat în mentalul colectiv local.

Care a fost cel mai dificil moment din emisie?

Cel mai dificil moment l-am trăit când invitat în emisiune a fost un cunoscut cantautor român. Atitudinea acestuia, o nonșalanță dusă până la limita obrazniciei, era mai degrabă tipică unei emisiuni de can-can. Nefiind obișnuit cu o astfel de abordare, am încercat să-mi salvez emisiunea căutând un echilibru care să permită dialogului o evoluție decentă.

Care sunt reacțiile telespectatorilor? Sunt oameni care te opresc pe stradă, după emisie?

Mi se întâmplă deseori să fiu salutat pe stradă de oameni pe care nu-i cunosc, iar uneori chiar să fiu oprit de unii dintre aceștia care, fie îmi cer anumite detalii despre subiecte abordate deja sau anumiți invitați, fie îmi propun anumite subiecte pentru emisiune.

Ce a câştigat publicul bihorean după primul an de Digi24 Oradea?

Publicul orădean a câștigat un post de televiziune local care funcționează după principiile și rigorile unei televiziuni naționale.

Există vreun subiect pe care ţi-ai fi dorit să îl abordezi în emisiune şi nu ai reuşit încă?

Îmi doresc foarte mult să fiu primul moderator de talk-show care să-l aibă ca invitat pe Prințul Nicolae al României. Spun asta și pentru faptul că am avut deja discuții în acest sens cu un reprezentant al Casei Regale.

Care a fost invitatul sau subiectul care te-a impresionat mai mult?

Poate cel mai emoționant moment l-a constituit prezența în emisiune a unui orădean, Bom Zoltan, care a supraviețuit lagărelor de la Dachau și Auschwitz, iar mai apoi la două războaie din Palestina. Acesta a hotărît să-și petreacă ultimele zile din viața în orașul său natal, motiv pentru care s-a întors la Oradea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri