Anul Nou în Băile Felix, cu horă şi aqua zumba în apă termală

Data actualizării: Data publicării:
hora aqua

Aqua zumba, urmată de o horă în bazinele cu apă termală! Așa au încercat turiștii veniți în Băile Felix să scape de oboseala de după Revelion. Mulți spun că acest gen de activități sunt de fapt relaxări active care refac rapid organismul, tonifică musculatura și sistemul nervos.

Înainte de orele amiezii, sute de turiști veniți la Băile Felix au luat parte la o înviorare pe ritmuri latino, însoțită de multă mișcare în apă termală.

"Excelent! Mă simt foarte bine. E un program foarte bun după toate execesele culinare alcool, mâncare", spune un turist.

"Este extraordinar! Felixul oferă tot ce dorești pentru relaxare, tot ce vrei pentru sănătate."

"Ştrandul Apollo pune la dispoziția turiștilor sesiuni de aqua zumba, divertisment cu anumite ansambluri pentru a-i pune în mișcare", spune Cristian Oprinoiu, directorul Ştrandului Apollo.

Amatorii de muzică populară au putut încinge o horă în apa fierbinte. Atmosfera a fost întreţinută chiar pe marginea bazinului de ansambluri profesioniste de dansuri populare.

Specialiștii spun că apa termală are proprietăți curative, ceea ce explică faptul că după astfel de ședințe de aqua zumba organismul se reface cu rapiditate.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri