Anul provocărilor politice

Data publicării:
stirea 208 20politic-41149

Anul care a trecut a însemnat atingerea unui ţel pentru Uniunea Social Liberală din Bihor. Partidul a obținut peste 50% din voturi la alegerile parlamentare în majoritatea colegilor uninominale, din cele 13 pe care le are județul Bihor.

Ioan Mang - preşedintele PSD Bihor

„Ne-am propus să câștigăm celelalte zece și le-am câștigat. PSD câștigând patru colegii din cele 10, pe care am vut noi candidați. Practic e cel mai bun scor pe care l-a avut PSD din 90 încoace".

Dacă USL se poate lăuda cu cele mai multe mandate după alegerile din acest an, conducerea Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania este mulțumită de evoluția din acest an a formațiunii. Chiar dacă nu și-a îndeplinit țelul de la alegerile parlamentare șefimea PPMT se pregătește deja de 2013.

Zsolt Szilagyi - vicepreşedintele PPMT

„Cu satisfacție putem spune că munca noastră a adus roade, chiar dacă nu am intrat în parlament, dar a adus roade, deoarece așa cum ne-au arătat și alegerile din 9 decembrie, partidul este pe o curbă crescătoare. Avem de înfruntat un an extrem de greu, vine modificarea Constituției, reforma teritorial administrativă".

Pentru Partidul Democrat Liberal din Bihor, 2012 a însemnat anul în care au avut mult de muncă.

Gavrilă Ghilea - preşedintele PDL Bihor

„Pentru Partidul Democrat Liberal a fost o probă de foc, din care nu am ieșit nici foarte bine, dar nici foarte rău. Ne-am fi dorit să ieșim mai bine cel puțin la parlamentare, însă electoratul a decis".

Dar, chiar dacă dezamăgiți de unele rezultate din acest an, conducerea PDL a decis să încheie 2012 cu un pahar de șampanie. Și pentru ce au închinat pedeliștii? Pentru opozitia de anul viitor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri