Aproape 200 de amenzi au fost date de polițiștii rutieri din Bihor în 24 de ore. Valoarea sancțiunilor depășește 64.000 de lei

Data actualizării: Data publicării:
actiune rutiera noaptea

Polițiștii rutieri, însoțiți de colegii de la Ordine Publică, au organizat, marți, mai multe acțiuni pe șoselele din Bihor. Oamenii legii au urmărit să îi depisteze pe cei care, aflați sub influența drogurilor sau a alcoolului, s-au urcat la volan ori pe cei care conduc cu viteză excesivă. Astfel, în ultimele 24 de ore au fost date 198 de amenzi, în valoare de 64.600 de lei.

Dintre sancțiuni, cele mai multe - 110 - au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, în timp ce 21 de participanţi la trafic au fost amendați pentru că nu purtau centura de siguranţă.

„Au fost sancționați șapte pietoni care au traversat neregulamentar, cinci sancțiuni au fost aplicate pentru pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule care prezentau defecţiuni tehnice, iar 55 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere”, a transmis comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Pe lângă amenzi, în opt cazuri a fost reținut și permisul de conducere al șoferului. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare, au fost constatate două infracțiuni și 11 tamponări.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri