Sari la conținut

Aproximativ 150 de pasageri ai trenului Oradea - Cluj-Napoca, blocaţi în gara Şuncuiuş

foto: Facebook Avram Florin Marius

Călătorii au fost debarcaţi la Şuncuiuş şi urmau să fie transbordaţi până la Poieni deoarece în zona tunelului de la Şuncuiuş se fac lucrări. Din acest motiv, potrivit unor informaţii citate de adevarul.ro, circulaţia feroviară este închisă între Şuncuiuş şi Poieni până luni, la ora 15. 

Pe pagina sa de Facebook, unul dintre călători - Oana Mîndruţ - a povestit ce s-a întâmplat: "Trenul din Oradea la Cluj a lăsat toţi călătorii la Şuncuiuş. Trebuiau să ne transbordeze până la Poieni. Circa 150 de călători erau aşteptaţi de un autocar de maximum 40 de locuri. Firma care trebuia să termine lucrările la tunel şi să asigure transportul călătorilor (...) nu mai răspunde la telefon."

foto: Facebook Oana Mîndruţ

Într-o declaraţie acordată Mediafax, reprezentanţii CFR au precizat lucrările la tunelul din zona Şuncuiuş se fac de compania CFR Infrastructură. Aceasta "a încheiat, la nivel naţional, un contract cu o societate pentru transbordarea călătorilor care ajung cu trenul de la Oradea la Şuncuiuş, dar această firmă nu şi-a onorat contractul."

Surse oficiale din CFR au declarat că transbordarea călătorilor se va face în această seară.

Editor web: Adrian Laboş