Atleta anului 2014 în judeţ, premiată la gala atletismului bihorean

Data publicării:
sport deiac 1901115

Ea a fost premiată în lipsă de antrenorul Virgil Preda.

Este cea mai valoroasă atletă, chiar dacă Ligia Grozav este campioana lumii. Ea a trecut prin nişte necazuri şi nu a putut să desăvârşească. Fata asta a ajuns până pe primele opt din Europa la senioare, a ajuns şi la universiadă pe locul patru. Deci a fost în topul mondial", a explicat Preda.

A fost pentru prima dată când gala atletismului a premiat toate probele atletice, după ce ani la rând săriturile şi aruncările au făcut legea.

„Asta înseamnă că am colegi care ştiu să lucreze la toate nivelele şi probabil şi eu am fost un exemplu că se poate şi în condiţii vitrege. Dacă laşi urme pozitive în spatele tău înseamnă că ai făcut ceva, dacă laşi pârjol nu ai făcut nimic. Eu zic că am lăsat ceva în spate", spune Virgil Preda.

Probele de semifond câştigă teren în atletismului bihorean. Campionul naţional de juniori la 3.000 de metri, Laviniu Chiş, a fost desemnat al doilea atlet al judeţului.

Al treilea atlet de pe podiumul atletismului din Bihor a fost Cristian Tăut, dublu medaliat la juniori în cadrul Campionatelor Balcanice din 2014, la proba de 800 de metri.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri