Au oprit şi Energia

Data publicării:
sport 20pesic 20baschet 20victorie-39068

„Mă bucur că am început să devenim aşa de atractivi încât toată lumea să ne perceapă ca pe o mare forţă, ceea ce, sincer, nu suntem în momentul de faţă", a spus Achim.

Oltenii au venit la Oradea chitiţi să producă surpriza şi asta s-a văzut încă primul sfert. Rovinariul a început în forţă şi după doar câteva secunde de joc conducea pe tabelă cu patru puncte avans. Echilibrul s-a rupt în sfertul doi, când CSM a preluat şefia pe tabelă şi diferenţa a crescut de la un minut la altul. În sfertul trei, orădenii au trecut la 20 de puncte în faţa oltenilor, însă Darby, în mare formă, a avut o tresărire de orgoliu iar avansul CSM-ului a scăzut la şapte puncte.

„Oaspeţii noştri au stat în zonă primele trei sferturi. În general asta fac echipele mici care încearcă să limiteze proporţiile scorului deşi noi am marcat 49 de puncte după primele două sferturi, ceea ce este absolut în regulă", a mai precizat tehnicianul.

Cel mai bun marcator al orădenilor a fost Milos Pesic, autor a 26 de puncte, urmat de Nemanja Maric, cu 17 reuşite. Pentru Oradea urmează confruntarea de marţi cu U Mobitelco Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri