Sari la conținut

Autobuz electric pe străzile din Oradea. Călătorii îl pot folosi gratuit o săptămână

Autobuzul electric Solaris Urbino 12, declarat “Autobuzul Anului 2017 în Europa”, va circula timp de o săptămână prin Oradea. Localnicii pot călători în mod gratuit, în baza unui parteneriat între reprezentanţa Solaris în România şi societatea orădeană de transport în comun.

Solaris-Urbino-12

sursă foto: Bus & Coach Buyer

Solaris Urbino 12 are o lungime de 12 metri, podeaua joasă şi 30 de locuri pe scaune. El va fi circula începând de luni, 6 martie, pe mai multe linii din Oradea.

“Cei care vor călători cu acest autobuz, o vor face în mod gratuit pe toată perioada în care autobuzul se va afla în Oradea şi, pentru a-l evalua, invităm orădenii să răspundă la întrebările din chestionarul pe care îl vor putea completa accesând site-ul societăţii, a transmis purtătorul de cuvânt al OTL, Carmen Tocuţ.

Solarius Urbino 12 este descris de producător drept “extrem de silenţios şi fără emisii poluante, remarcat prin construcţia modernă, dar şi prin costurile scăzute în exploatare". Autobuzul este oferit de reprezentanţa Solaris în România, în baza unui parteneriat de colaborare cu OTL.

Editor web: Adrian Laboş