Avarie majoră în Oradea. Mii de locatari sunt afectați de o problemă apărută la o magistrală de apă

Data actualizării: Data publicării:
lucrari Oradea

Mii de orădeni sunt afectați de o avarie majoră survenită miercuri seara la o magistrală de alimentare cu apă de pe bulevardul Decebal. Potrivit unui comunicat al Companiei de Apă, vinovat pentru această problemă este un subantreprenor pentru lucrările de foraje pentru pozarea cablurilor electrice.

lucrari Oradea

În urma avariei, furnizarea apei potabile pe malul drept al Crișului Repede a fost efectuată cu presiune redusă, iar cinci stații de hidrofor au rămas fără alimentare cu apă.

În prezent s-a reușit realimentarea unein părți din zona afectată. "S-a reuşit izolarea avariei, respectiv realimentarea Malului Drept la parametrii tehnici corespunzători, cu excepţia a două staţii de hidrofor SH 611 şi SH 612, care au rămas în continuare fără serviciul de alimentare cu apă", a transmis Compania de Apă din Oradea.

Astfel, nu au apă la robinete consumatorii de pe bulevardele Dacia și Decebal și cei de pe străzile Costache Negruzzi, Doinei, Nicolae Bălcescu, Odobescu, Doinei și Vasile Conta.

Compania de Apă Oradea a transmis că lucrările de remediere a avariei sunt estimate a fi terminate pe parcursul zilei de azi.

"Pentru detalii privind reluarea serviciului de alimentare cu apă, vă stăm la dispoziţie prin Dispeceratul Companiei de Apă, telefonic la numerele 0259/430.928 sau 0359/410.203, program permanent", se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Oradea.

Redactor: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri