Avocatul și soția lui, dați în urmărire generală

Data publicării:
stirea 201 20crima 20completare-37365

Avocatul foarte activ pe rețele de socializare, a postat ultimele poze și comentarii în seara zilei de luni. Printre imagini este și una cu soția lui, surprinsă cu o zi înainte de dispariție în centrul orașului.

În comentariile postate nu există nici urmă de melancolie, regret sau violență, iar avocatul îi îndeamna pe români să meargă la vot. Apropiații spun că luni s-a dus la părinți și le-a spus că trebuie să plece pentru că a comis o faptă gravă.

Și colegii îl vorbesc doar de bine. La serviciu, era un om respectat.

În schimb, despre soția sa, dascăl la un liceu din oraș, apropiații spun că aceasta se purta tot mai ciudat în ultima perioadă. La ore, femeia era complet schimbată.

Apropiații profesoarei de economie spun însă că în ultima perioadă, era foarte tulburată și părea interesată, brusc, de religie și de cum pot fi iertate păcatele de moarte.

În blocul unde stătea mama profesoarei, oamenilor nu le vine să creadă că vecina lor ar fi fost omorâtă chiar de ginere.

Toți povestesc că relația dintre cei avocat și soacra lui nu era deloc apropiată. Între timp, polițiștii încearcă să pună cap la cap firul evenimentelor și să dea de urma celor trei. Au fost verificate camerele de supraveghere stradală, iar avocatul și soția lui au fost dați în urmărire generală.

Avocatul, un bărbat în vârstă de 39 de ani, și soția sa de 27 au fost dați dispăruți marți dimineața.

Avocatul si sotia lui, dati in urmarire generala

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri