Bal mascat în Băile Felix

Data publicării:
BETA bal mascat felix

Vampirii au deschis în ritmuri de rock porţile carnavalului organizat de hotelurile din Băile Felix în prima noapte din noul an. Participanții vin costumați, fiecare după propria fantezie, și continuă distracția de la petrecerea de Revelion.

Ciprian Bungău, directorul unui hotel din Băile Felix: "Cei care participă la acest bal mascat sau carnaval ar trebui să se costumeze la fel şi personalul nostru. Scopul realizării acestui carnaval mascat este pentru relaxarea clienţilor pentru ca trecerea în noul an să fie mai cu umor, mai cu veselie cu voie bună."

Astfel fiecăruia îi este permis să devină pentru o noapte ceea ce nu este în viaţa de zi cu zi.

"Sunt un călugăr teuton, mai beau, mai fumez, dar să nu faci ce fac eu doar ce spun eu! Distracţie faină!"

"Vreau să fiu colonel în seara asta ca să pot avea grijă de bunul mers al carnavalului."

Şi personalul hotelurilor a schimbat funcțiile timp de o noapte. "Eu am rolul de ospătar, sunt poliţist şi care nu se distrează îi amendăm", amenință Florin Cuciula, ospătar.

Marcel Stokker, directorul unui hotel din Băile Felix: "Distracţie maximă. Toată lumea trebuie să se distreze, asta este singura regulă la noi."

Organizatorii carnavalului, la care au luat parte aproape 500 de personaje, au organizat şi o tombolă în care au premiat cele mai reuşite deghizări.

reporter: Bogdan Costea
operator Gabor Szilagyi
editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri