Sari la conținut

BASCHET. A dat Banatul pentru Oradea. Cătălin Petrişor vrea să câştige un trofeu cu CSM-CSU

Mutarea făcută de „leii roşii" vine la mai puţin de o săptămână după aducerea pivotului sloven Miha Zupan.

„În primul moment când am fost sunat am ştiut că voi veni aici, chiar dacă la Timişoara, dacă rămâneam, acum aveam minute mai multe. Dată fiind şi situaţia dificilă de acolo am zis că aici este o şansă pentru mine să joc la o echipă mult mai bună, să arăt ce pot", a declarat Cătălin Petrişor, fundaşul CSM-CSU Oradea.

Noul jucător al CSM-ului are planuri mari cu Oradea şi are încredere în forţa echipei pregătite de Cristian Achim: „Sper să ajungem în finală atât în Cupă, cât şi în campionat, şi de acolo, bineînţeles, de ce să nu câştigăm chiar şi un trofeu. Avem o echipă foarte bună, un grup foarte bun şi sunt convins că putem reuşi."

Trecut în acest sezon şi prin curtea celor de Craiova, Cătălin Petrişor este al patrulea fundaş din lotul formaţiei orădene. Venirea sa la CSM-CSU echilibrează şi mai mult raportul dintre jucătorii români şi cei străini din lot. Asta în contextul în care din acest an toate echipele din Liga Naţională sunt obligate să joace cu un român pe teren în campionat, şi cu doi în Cupă.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă