BASCHET. Academic Sofia - CSM Oradea 75-72. Calificarea în grupele Ligii Campionilor se decide în retur

Data publicării:
CSM in Bulgaria

CSM Oradea a pierdut primul meci din dubla cu Academic Sofia, scor 72-75. Campioana României joacă returul pe teren propriu, joi, de la ora 19, pentru un loc pe tabloul principal al Ligii Campionilor.

Campioana României, CSM CSU Oradea, a rămas în cărţi pentru calificarea pe tabloul principal al Basketball Champions League. Echipa condusă de pe margine de Cristian Achim a pierdut la doar 3 puncte în prima manşă a turului doi preliminar, pe terenul campioanei Bulgariei, Academic Sofia.

Gazdele au încheiat primul sfert cu avantaj minim, scor 22-21, însă orădenii au avut un al doilea sfert excelent, iar la jumătatea partidei conduceau cu 38-34.

CSM in Bulgaria foto: Facebook CSM Oradea

Cu 10 minute înainte de finalul partidei, CSM era încă în avantaj, scor 57-54, dar în final a plătit tribut lipsei de consistenţă pe faza defensivă.

Bulgarii au profitat şi s-au impus cu 75-72, graţie şi formei bune a lui Maksym Kornienko, autor a 18 puncte şi 9 recuperări, şi a lui Hristo Zakariev, care a încheiat meciul cu 17 puncte. De la orădeni cel mai prolific jucător a fost Martin Zeno, cu 18 puncte şi 4 recuperări.

Manşa secundă va fi în direct la Digi Sport 2, joi, de la ora 19.

Preluare Digisport

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri