BASCHET. Adversari de top la Memorialul „Antonio Alexe"

Data actualizării: Data publicării:
program memorialul Toni Alexe

Au rămas câteva ore până la startul Memorialului „Antonio Alexe", care va aduce la Oradea una din cele mai titrate echipe ale continentului. Este vorba despre fosta câştigătoare a Euroligii, Partizan Belgrad.

program memorialul Toni Alexe

foto: CSM Oradea

Cu o şcoală de baschet ce a produs de-a lungul timpului zeci de jucători de valoare, formaţia sârbă şi-a anunţat prezenţa cu prima garnitură.

„Este o echipă care a evoluat sezoane întregi în Euroligă, în Eurocup şi acum spre bucuria noastră se prezintă la Memorialul „Antonio Alexe", şi din informaţiile pe care le avem până la această oră, se va prezenta cu întreg lotul de jucători”, spune Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Şi cea de-a doua echipă invitată la turneu, Slam Stal Ostrow din Polonia, provine dintr-un campionat mult peste valoarea celui românesc. Acest lucru face ca valoarea memorialului, tot mai ridicată de la o ediţie la alta, să se păstreze.

„La polonezi vom avea ocazia să-l vedem pe Hristo Nikolov şi Johnson, fundaşul celor de la Craiova, şi mai era un jucător, Porter Troupe", spune Sere.

Onoarea de a deschide turneul le revine „leilor roşii". Elevii pregătiţi de Cristian Achim vor evolua joi, de la ora 19, în compania polonezilor de la Ostrow.

În ziua a doua a memorialului, vineri, de la ora 19, se vor întâlni cele două invitate ale turneului. În ultimul meci, programat sâmbătă, la ora 18, CSM CSU îşi va măsura forţele cu Partizan Belgrad.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri