BASCHET. Arenă arhiplină, suporteri lăsaţi afară. Meciul CSM CSU Oradea - Dinamo s-a disputat cu casa închisă

Data publicării:
RAW CSM - DINAMO 080216

Zeci de suporteri au rămas în afara arenei, după ce organizatorii au decis să închidă porţile cu câteva minute înainte de startul partidei.

"Mă bucură cel mai mult și cel mai mult faptul că astăzi am avut sold out și, din păcate, lume a rămas afară o parte din spectatori, ceea ce îmi pare foarte rău", a declarat, după partidă, Cristian Achim, antrenorul echipei CSM CSU Oradea.

Conducerea clubului a reacţionat printr-un comunicat de presă la situaţia de duminică seară. Şefii CSM îi sfătuiesc pe suporteri să-şi cumpere bilete din timp pentru a evita să rămână în afara arenei. Asta cu atât mai mult cu cât reprezentanţii ISU Crişana i-au informat pe organizatori că accesul este restricţionat la atingerea a 90 la sută din capacitatea de 2000 de locuri a arenei.

"CSM Oradea regretă că nu poate să ofere tuturor doritorilor posibilitatea de a asista la meciurile echipei de la Arena Antonio Alexe, însă capacitatea de 2.000 locuri este insuficientă pentru interesul manifestat în rândul orădenilor faţă de echipa de baschet. Fără îndoială este în interesul clubului și al echipei ca toți orădenii interesați să fie prezenți la meciuri, însă există legi și prevederi la care orice instituție trebuie să se supună."
sursa: www.csmoradea.ro

"Faptul că s-a creat o asemenea emulație și că trezim un asemenea interes pentru mine este cel mai important aspect din toată această figură care se întâmplă în jurul acestei echipe de baschet", spune Cristian Achim.

Unul dintre cei mai îndrăgiţi jucători ai CSM, sosit la începutul lunii ianuarie, Miha Zupan, are parte şi de o susţinere specială din tribune.

"Atmosfera la Oradea e extraordinară și mă bucur că aproape la fiecare meci sala e arhiplină. Mă bucur că sunt alături de mine și reprezentanții comunității persoanelor cu deficiențe de auz, care nu doar pe mine mă încurajează, ci întreaga echipă", a declarat Miha Zupan, pivotul echipei CSM CSU Oradea.

O soluţie pentru suporterii orădeni ar putea fi noua sală polivalentă care ar urma să fie construită la ieşirea din oraş. Noua casă a echipei de baschet ar urma să fie gata însă abia la finalul lui 2018.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri