Sari la conținut

BASCHET. Azi începe ediţia a cincea a Memorialului "Antonio Alexe"

Eu cred că este cel mai puternic turneu din punct de vedere sportiv. Avem aici reprezentanta Slovaciei, campioana Slovaciei din ultima ediţie, echipa Albacomp Szekesfehervar, o echipă de tradiţie şi care şi-a anunţat intenţiile de-a câştiga titlul în Ungaria în sezonul următor, şi mai avem pe Metalac Valjevo, echipă din Serbia", a declarat Şerban Sere, managerul CSM U Oradea.

Deşi are caracter amical, turneul va fi abordat de orădeni cu maximă seriozitate, mai ales că sunt primele jocuri în care CSM Universitatea va fi în efectiv complet.

„Se anunţă o competiţie deosebit de puternică, aşa cum îi plăcea lui Toni Alexe să joace, în faţa unor oponenţi deosebit de valoroşi. Este încă un omagiu pe care il aducem lui", spune Sere.

Memorialul Toni Alexe va debuta vineri, de la ora 17, cu întâlnirea dintre Metalac Valejvo şi Inter Bratislava. CSM Universitatea va intra în scenă de la ora 19, în compania echipei pregătite de Marcel Ţenter, Albacomp Szekesfehervar.

Sâmbătă, leii roşii vor juca cu Metalac Valjevo, de la aceeaşi oră, pentru ca duminică, CSM să încheie turneul în faţa celor de la Inter Bratislava, meci care va începe la ora 12:30.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Jozsef Feher

Pe aceeași temă