Sari la conținut

BASCHET. Azi se joacă meciul al doilea dintre CSM Oradea şi BC Timişoara

Al doilea meci al sfertului de finală dintre CSM CSU Oradea şi BC Timişoara va porni în această seară de la scorul de 1-0 pentru campioni. Bihorenii au şansa de a se apropia la un singur meci distanţă de a doua calificare consecutivă în semifinalele Ligii Naţionale de baschet.

sport baschet CSM Pitesti

„Dacă vom păstra (...) concentrarea, să fim un pic, un pic mai relaxaţi, sper să avem şi al doilea rezultat pozitiv", îşi doreşte Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Chiar dacă echipa sa porneşte favorită, Cristian Achim îşi avertizează elevii, mai ales după prestaţia avută de Timişoara în primul duel direct din play-off.

„Baschetul de asta este atât de frumos. S-au văzut situaţii în care echipa gazdă a câştigat meciul, se aştepta la un meci al doilea uşor şi a câştigat echipa oaspete la 20 de puncte. Tot ce trebuie noi să facem este să rămânem concentraţi, să rămânem focusaţi pe ce avem de făcut."

De partea cealaltă, Timişoara speră să învingă şi să pornească în următoarele două jocuri de la Timişoara de pe picior de egalitate cu campioana.

„O să facem tot ce putem să nu se termine în trei meciuri având în vedere că l-am pierdut pe primul. Am fi vrut să se termine în trei dacă am fi câştigat noi primul", spune Tudor Costescu, antrenorul BC SCM Timişoara.

Întâlnirea din această seară, din Arena „Antonio Alexe", va începe la ora 18 şi este transmisă în direct de Digisport 3.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa