BASCHET. Campioana CSM CSU Oradea se desparte de „căpitan"

Data publicării:
sport baschet mandache

Pentru „căpitanul" Andrei Mandache, sezonul în care CSM CSU a câştigat al doilea titlu din istorie a fost ultimul în tricoul formaţiei orădene. Internaţionalul român a anunţat pe pagina sa de socializare despărţirea de echipă.

„Acum trei săptămâni am avut o întâlnire cu domnul Şerban Sere care mi-a comunicat oficial că nu mai putem continua colaborarea; aş dori să îi mulțumesc în primul rând pentru că și-a găsit timpul necesar pentru a-mi comunica faţă în faţă acest lucru, dar și pentru că mi-a demonstrat încă odată că pe lângă faptul că este un președinte care ţine la jucătorii lui este și un OM cu un caracter puternic, care m-a respectat atât pe mine, cât și munca mea depusă în cadrul echipei (...). Vă iubesc enorm. Oradea va rămâne veșnic a doua mea casă", a transmis Andrei Mandache pe pagina sa de Facebook.

Mandache a revenit la Oradea, echipa alãturi de care a debutat în Liga Naţionalã, în mai 2015.

Surse apropiate jucãtorului susțin cã acesta este în negocieri cu finalista ultimei ediţii de campionat, Steaua Bucureşti. Plecarea lui Mandache este prima din aceastã perioadã din lotul echipei antrenate de Cristian Achim.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri