Sari la conținut

BASCHET. Campionii au pierdut înainte de play-off. CSU Sibiu - CSM CSU Oradea 69-66

Liga Naţională de baschet masculin a pus capăt miercuri seară celei de-a doua faze a campionatului. Runda a fost închisă de Oradea cu o înfrângere - 66-69 - în deplasarea de la CSU Sibiu.

„Era bună o victorie de palmares, o victorie reconfortantă înaintea play-off-ului, dar trebuie să recunoaştem, nici prestaţia noastră nu a fost pe măsură. Probabil că lipsa mizei şi-a pus amprenta, dar acest lucru nu scuză prestaţia unor jucători", consideră Şerban Sere, preşedintele CSM Oradea.

Chiar dacă cele două formaţii şi-au împărţit victoriile în cele patru sferturi, în final de câştigat a avut Sibiul care, în urma succesului obţinut, a încheiat prima grupă valorică pe locul doi.

„Să sperăm că o dată cu încheierea sezonului regulat lucrurile vor sta altfel şi nu mai este timp de glumă. În play-off fiecare meci este decisiv şi fiecare înfrângere te poate costa eliminarea din competiţie", atrage atenţia Sere.

Zeno, Mandache şi Barnette au încercat să tragă echipa după ei, însă punctele marcate nu au fost suficiente pentru victorie. Oradea se pregăteşte acum pentru primul tur de play-off, în care va întâlni marţi, în Arena Antonio Alexe, pe BC Timişoara.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş