Sari la conținut

BASCHET. Căpitanul CSM Oradea, Andrei Mandache, se gândeşte la retragerea de la naţională

Căpitanul orădenilor, Andrei Mandache, se gândeşte renunțe la echipa națională după ce a jucat 15 ani în reprezentativa tricoloră. Extrem de încărcaţi, ultimii doi ani şi jumătate l-au marcat pe jucătorul orădenilor din toate punctele de vedere.

„Cred că oarecum este momentul să mă gândesc un pic la viitorul meu personal sau la cariera mea din punct de vedere al baschetului la o echipă de club, mai mult decât la echipa naţională. Dar o să vedem. Asta este încă o decizie care va urma să o discut cu cei din familia mea", a declarat, după victoria cu U BT Cluj, Andrei Mandache, „căpitanul" CSM CSU Oradea.

Totuși, Mandache a lăsat să se înțeleagă că există șanse să continue la "naţională".

„Sunt foarte încrezător în băieţii care vin de la generaţia de U20. Este o chestiune la care mâ gândesc, dar nu este nimic sută la sută."

În cele peste 40 de meciuri jucate pentru echipa naţională, Andrei Mandache a evoluat în șase campanii de calificare la turneele finale europene. A fost capitanul României la Eurobasket 2017, iar acum este angrenat în prima sa campanie de calificare la Campionatul Mondial.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Pe aceeași temă