Sari la conținut

BASCHET. CSM CSU Oradea a sunat adunarea. Ce jucători au fost prezenţi la reunire

CSM CSU Oradea a efectuat în această dimineaţă primul antrenament pentru noul sezon. Sub comanda lui Cristian Achim şi a secundului Milan Mitrovic, opt jucători au fost prezenţi la reunirea echipei.

Printre aceştia s-au numărat şi noii veniţi Obie Trotter, Goran Gajovic, Nemanja Milosevic, Lucian Ţîbîrnă și Daniel Meluţ.

"Ne punem şi noi speranţe, ca de obicei. Ne dorim să câştigăm tot ce putem şi de asemenea ne dorim să avem un parcurs bun şi în cupele europene", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Singurii absenţi, motivaţi, au fost Martin Zeno și cei trei internaţionali români: Andrei Mandache, Bobe Nicolescu şi Sebastian Ionescu. Americanul a fost învoit încă două zile, iar Mandache și Nicolescu sunt în pregătiri cu naţionala de seniori. La rândul său, Ionescu va participa cu echipa de tineret a României la Universiadă.

Asta a făcut ca singurii „veterani" prezenţi la reunire să fie Muhamed Pasalic, Bogdan Ţîbîrnă şi Sergiu Pop. Cel din urmă a semnat în weekend o nouă înţelegere cu CSM Oradea.

"Cred că avem o echipă foarte bună şi avem la dispoziţie o lună ca să ne cunoaştem unii pe alţii, să găsim relaţiile de joc ideale. Avem colegi noi, este nevoie de ceva timp pentru ca startul noului sezon să ne găsească cât mai pregătiţi", consideră Muhamed Pasalic, jucătorul CSM CSU Oradea.

Echipa va rămâne la Oradea până pe 20 august, după care se va deplasa la Debreţin pentru stagiul de pregătire centralizată. Șefii clubului speră ca până la plecarea în cantonament să mai perfecteze transferul unui pivot străin.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş