BASCHET. CSM CSU Oradea își dorește, la Sibiu, a șasea victorie consecutivă

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet sibiu

Cu un parcurs fără greşeală în returul grupei roşii, în care a obținut cinci victorii consecutive, CSM CSU Oradea țintește un rezultat pozitiv și pe terenul liderului, CSU Sibiu. Întâlnirea ţine capul de afiş al rundei cu numărul opt în Top 6.

„Meciul cu Sibiu are un alt istoric. Este un oponent de un alt calibru decât Steaua, mai ales că evoluează în faţa propriilor suporteri, dar este un test (...) pentru noi. Un test care ne va spune unde suntem în acest moment", a declarat Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

Pentru campioană, confruntarea de la Sibiu este a treia deplasare consecutivă în competiţiile interne. Până acum, CSM CSU a ieşit învingătoare de fiecare dată, iar un succes în acest meci i-ar asigura locul al treilea la finalul celei de-a doua faze a campionatului.

„Este un joc pe care mi-aş dori foarte mult să-l câştigăm. Nu neapărat prin prisma clasamentului, ci prin prisma pantei ascendente pe care ne aflăm şi prin prisma a ceea ce urmează, adică play-off-ul", spune Șerban Sere.

Partida de la Sibiu are loc sâmbătă, de la ora 19:35, şi va putea fi urmărită în direct pe Digisport 3.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri