BASCHET. CSM CSU Oradea joacă azi, de la ora 19, primul meci din Champions League

Data publicării:
sport baschet inainte de CL

CSM CSU Oradea se pregăteşte de o nouă provocare. Campioana României la baschet masculin va bifa miercuri seară prima prezenţă pentru o echipă din România în grupele principale ale FIBA Champions League.

Echipa orădeană este singura formaţie din ţară în competiţia ce reuneşte la start reprezentante ale Israelului ori Turciei.

„Ne face plăcere să ne batem cu astfel de forţe şi să le aducem la Oradea şi să le vadă lumea. Acesta este un capitol de istorie pentru CSM Oradea, pentru oraş şi pentru ţară", consideră Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Cu douã prezenţe în FIBA Eurochallenge, CSM CSU Oradea este hotãrâtã sã-şi lase amprenta şi în galonata competiţie a campioanelor Europei.

„Eu voi încerca să câştig fiecare meci pe care îl am. Nu îmi dă voie, cum să spun eu, mintea să gândesc altfel. Nu pot, aşa sunt construit, vreau să câştig tot timpul. Şi dacă joc împotriva lui Real Madrid vreau să câştig. Dacă reuşim sau nu, e o altă discuţie, dar eu vreau", spune Achim.

Primul joc pentru CSM CSU în cea mai puternicã întrecere intercluburi organizatã sub egida FIBA este programat miercuri searã, la Oradea, de la ora 19.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri