BASCHET. CSM CSU Oradea, jumătate de lot înainte de reunire

Data publicării:
sport transferuri baschet CSM

Cu mai puţin de două săptămâni înainte de reluarea pregătirilor pentru noul sezon, lotul echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal este departe de a fi definitivat. Dacă miercuri ar avea loc primul antrenament, antrenorul Cristi Achim ar avea la dispoziţie doi străini şi cinci români, dintre trei jucători sub 23 de ani.

Clubul a anunţat primele transferuri abia în luna iulie, în condiţiile în care în anii trecuţi echipa era definitivată chiar şi cu o lună înainte de reluarea pregătirilor.

La capitolul baschetbalişti străini, acolo unde din următorul sezon este permisă folosirea a şase jucători din afara României, au semnat doar Goran Gajovic, ex BC Mureş, şi Muhamed Pasalic, al cărui contract a fost prelungit. Nimic despre situaţia lui Sean Barnette, cel mai bun jucător al CSM Oradea în anul în care echipa a câştigat titlul, şi nici despre Martin Zeno, cel mai bun marcator sezonul trecut.

De asemenea, CSM l-a pierdut pe Titus Nicoară, om de bază în naţionala României, care a refuzat o diminuare a salariului.

Reporter: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri