BASCHET. CSM CSU Oradea mai aşteaptă un pivot

Data publicării:
Cristian Achim CSM Oradea baschet
foto: Facebook CSM Oradea

Cu un lot de 12 baschetbalişti, CSM CSU Oradea a lăsat deschisă lista de achiziţii. Prezent aseară în cadrul emisiunii "Divizia locală" de la Digi24 Oradea, antrenorul Cristian Achim a recunoscut că îşi mai doreşte un jucător pentru poziţiile patru sau cinci.

"Mi-aş dori să vină jucătorul astăzi dacă s-ar putea, doar că nici să transferăm pe cineva care nu s-ar potrivi cu noi nu ar fi o soluţie foarte bună. Atunci probabil că vom mai sta două, trei zile", a declarat Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Lista cu pivoţii doriţi de Oradea în această vară a cuprins în primă fază trei nume. Printre ele, canadianul Sean Denison, care a avut însă pretenţii financiare peste aşteptări, şi americanul de la CSU Sibiu, Cristopher Cooper.

"Din păcate, toate cele trei opţiuni pe care mi le-am dorit au sărit în aer. Din diverse motive nu s-a putut realiza transferul", a spus Achim.

CSM CSU Oradea are patru jucători ce pot evolua pe posturile de pivot mare sau pivot mic: Milosevic, fraţii Ţîbîrnă şi Sergiu Pop.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri