BASCHET. CSM CSU Oradea s-a impus în Memorialul „Antonio Alexe"

Data publicării:
sport baschet memorial 120916

Trofeul acordat celei mai bune echipe la Memorialul „Antonio Alexe" a rămas pentru a cincea oară la Oradea. CSM CSU a câştigat turneul cu două victorii obţinute în faţa redutabilelor echipe BC Slam Stal Ostrow şi Partizan Belgrad.

În meciul decisiv, elevii lui Cristian Achim au trecut sâmbătă, în ultima secundă, de Partizan Belgrad, scor 78-76, printr-o aruncare de trei puncte, reuşită de Paşalic. Dacă în compania polonezilor, CSM CSU a fost echipa care a dictat ritmul pe parchet, disputa cu Partizan s-a desfăşurat sub semnul echilibrului.

Cu Stefan Bircevic titular, fost finalist la Rio cu Serbia, Partizan s-a ţinut tare, însă noua formulă de echipă gândită de Achim a fost cea care a avut ultimul cuvânt.

Pentru Oradea, confruntarea cu Partizan a fost şi ultima verificare înaintea finalei Supercupei de joi cu U BT Cluj-Napoca.

De asemenea, un succes a fost şi campania de ajutorare a lui Andreas Dominic, desfăşurată în paralel cu Memorialul „Antonio Alexe". Pe parcursul celor trei zile de întrecere, spectatorii au donat 9.000 de lei.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri