BASCHET. CSM CSU Oradea s-a impus în primul amical, cu Szeged

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet Szeged

Primul joc amical a adus prima victorie pentru CSM CSU Oradea. Campioana s-a impus aseară cu 71-68 în faţa maghiarilor de la Szedeak Szeged.

Primele puncte marcate de Oradea în noul sezon au fost semnate de Sean Denison, printr-o aruncare de la distanţă.

„Nu aveam ce aşteptări mari să am, pentru că ştiam ce am lucrat, ştiam unde suntem din punct de vedere fizic. Totul se desfăşoară conform planului, nu aveam aşteptări mult mai mari de atât", a recunoscut Cristian Achim, antrenor CSM CSU Oradea.

Fără Pasalic care are probleme medicale, Cristian Achim şi-a atins obiectivul de a rula întreg lotul. CSM CSU a început cu un prim cinci care a respectat noua regulă din campionat, cu un jucător sub 23 de ani pe teren în primele două sferturi.

„Ideea este că toată lumea va fi obligată să joace aşa şi atunci noi trebuie să ne adaptăm regulii. Avem cel puţin patru jucători care se încadrează în această vârstă. Eu consider că au suficientă valoare pentru aşa ceva", susţine Achim.

Sean Barnette a fost cel mai bun marcator a partidei, cu 20 de puncte. Pentru CSM CSU Oradea, jocurile test vor continua vineri, în deplasare, la SCM Timişoara.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri